Jumbo Veghel

Jumbo Veghel building
Coffee counter
Coffee counter and meeting room with partition glass wall of QbiQ
A corridor with a outside view
Within a meeting room with glass partition walls of QbiQ
A close up of a profile with blinds inside
A close up of a partition wall with blinds inside
Controlswitches for the blinds included in the partitions
Within a meeting room with closed blinds inside the partition walls of QbiQ
Within a meeting room with blinds inside the glass partition walls of QbiQ
Within a meeting room with Glass partition walls of QbiQ
Corridor with a meeting room on the left side
Meeting rooms with partition walls of QbiQ
Corridor with glass partition walls of QbiQ
A door with double glass
Within a meeting room with curtains in front of glass partition walls of QbiQ
Within the meeting room with glass partition walls of QbiQ
Meeting room with Glass partition walls of QbiQ

Het hoofdkantoor van Jumbo Veghel heeft een grondige verbouwing ondergaan waarbij er verschillende vergader- en instructieruimtes zijn gecreƫerd in het kader van minimalisme en transparantie. Onze Cradle 2 Cradle gecertificeerde systeemwanden sluiten perfect aan op de MVO aanpak van Jumbo.


Jurgen Vonk
Directievoerder uitbreiding Jumbo Hoofdkantoor te Veghel
"Prachtige aluminium/glas profileringen met fantastische geluidwering en privacy borging. Samen met QbiQ hebben we de juiste oplossingen gecreƫerd om onze agile werkwijze optimaal te faciliteren in onze meeting-en brainstormingsruimtes."