Unilever FIC Wageningen

In front of the entrance with the garden in the background
Overview of the stairs, floors and offices
Overview of the stairs with people on it
Overview of the stairs
Inside a demo kitchen
A total overview of the high partition walls at the entrance
People within a meeting room
Inside a meeting room with a glass partition wall
multiple silence rooms with partition walls and doors
multiple silence rooms and a long partition wall on the left side
multiple silence rooms and a long partition wall on the right side
Meeting room with partition wall and door of QbiQ
Within a silence room
Silence rooms with partition wall and door
Laboratory rooms with partition wall and door of QbiQ
Inside a meeting room with partition walls and acoustic panels
Meeting rooms with high partition walls
High partition walls with minimalistic profiles of QbiQ
High partition walls with minimalistic profiles
Inside a meeting room with partition covered with a printed film
Partition wall covered with a printed film
Partition wall with a double door of QbiQ
High partition walls with minimalistic profiles of QbiQ

Door de integratie van verschillende functies in één pand biedt het gebouw een inspirerende werkomgeving waarbij kennisuitwisseling tussen Unilever, de WUR, kenniscentra, startups en andere bedrijven centraal staat. Dankzij diverse innovatieve technieken en een efficiënte indeling die beweging en ontmoeting stimuleert, draagt het Unilever daarnaast bij aan de gezondheid en het welzijn van de omgeving en de medewerkers en gebruikers van het gebouw.


Patrick Levie
Fokkema & Partners Architecten
‘De puien van QbiQ sluiten naadloos aan bij het beeld dat we voor ogen hadden. De dubbelhoge wanden, bijzondere kleurstelling en speciale wandafwerkingen dragen bij aan de integrale beleving van het Unilever Foods Innovation Centre.’