Voedingscentrum The Hague

Voedingscentrum The Hague on the 4e an 5e floor
Multi color door frame and wall profiles
Glass wall with variable width glass panels
Circulaire office glass wall made of cutting loss glass panels
Circulaire office glass wall made of cutting loss glass panels
Circulaire office glass wall made of cutting loss glass panels
Office partition wall made of reused and recycled materials
Office partition wall made of reused and recycled materials
Relaxing place under the stairs, made of  reused and recycled materials
Circular office wall made of reused materials.
Stairway with in the back a glass wall made of cutting loss glass
Circular office walls build of reused materials
Circular office of Voedingscentrum in The Hague

Wellicht het meest circulaire project tot nu toe. Een groot deel van de systeemwanden zijn meeverhuisd uit het oude kantoor, de nieuw te plaatsen wanden zijn vervaardigd van restant profielen in diverse kleuren en de glaspanelen zijn van snijverlies gemaakt. Door gebruik te maken van restanten ipv nieuwe materialen blijft de belasting van het milieu tot een minimum beperkt.


LIAG architecten en bouwadviseurs
Als maatschappelijk organisatie is het mooi te kunnen laten zien wat je kan maken met een minimale milieubelasting.