Town Hall Woerden

Central workspace with QbiQ Glass partition on the first floor
Corridor at first floor
Town Hall Woerden in the Netherlands.
Board room at Town Hall Woerden
Central Hall at Town Hall Woerden
Central workspace with QbiQ Glass partition on the first floor
Central stair way at Town Hall Woerden
fire-resistant glass partition partition wall
Hallway at town hall Woerden
Corridor at town hall Woerden
Corridor at town hall Woerden
Double glass partition wall with design foil added at townhall Woerden

Openheid, ruimtelijke beleving en verbinding zijn centrale thema’s voor de revitalisatie van het gemeentehuis van Woerden. Zo is het gebouw voorzien van videstroken die licht, lucht en ruimtelijkheid inbrengen, sterk bijdragen aan de interne fysieke en visuele interactie en bovendien integraal deel uitmaken van het klimaatconcept. De traditionele cellenstructuur is geheel doorbroken en vervangen door grote open vloervelden en transparante ruimten. Bij het creëren van deze transparante ruimtes, heeft de inzet van minimalistische QbiQ wandsystemen een positieve bijdrage geleverd aan het ontwerp.


Frederique van Alphen
cepezed
Bij het creëren van de transparante ruimtes, heeft de inzet van minimalistische wandsystemen een positieve bijdrage geleverd aan het ontwerp.